For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Állásajánlat

HR koordinátor munkalehetőség betanítással

240.000 Ft/hó (Fix)


  • HR koordinátor munkalehetőség betanítással
Leírás
Ár : 240.000 Ft/hó (Fix)
Azonnali kezdés : Azonnali munkakezdés
Dátum : 2019-12-04
Pozíció : Adminisztráció
Munka jellege : Teljes munkaidő
Hely : 13. kerület, Budapest

Keresed a helyed egy olyan csapatban, ahol megbecsülik a kemény munkádat? Ahol folyamatosan fejlődhetsz és tanulhatsz? Alapozd meg a HR tudásod, mi számítunk Rád! Az Y Generáció Iskolaszövetkezet keresi új csapattagját. Ha bírod a pörgést, szeretsz szervezni-emberekkel foglalkozni, elsajátítanád a toborzás-kiválasztás fortélyait, várjuk jelentkezésed.

Főbb feladataid lesznek: Toborzási feladatok ellátása kisegítői, hostess, szakmai gyakorlati, vendéglátás területekre. Interjúk lebonyolítása, beosztások készítése, esetenként helyszíni koordináció. Betanítást az első 3 hónapban biztosítjuk számodra.

FELTÉTELEK

Kiváló kommunikációs és adminisztrációs képességek, monotóniatűrés, megbízhatóság. Fontos a precizitás, a munkára igényesség, a multitaskingra való hajlam. Ha mindemellett még vendéglátós tapasztalatokkal is rendelkezel feltétlen várjuk a jelentkezésed.

MUNKAIDŐ

Hosszú távon, H-P 10-18:00 között

BÉREZÉS

nettó 240000 Ft / hónap + egyéb juttatások

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Jelentkezni a jelentkezes@ydiak.hu címen az önéletrajzod csatolásával tudsz, valamint személyesen az irodánkban. Leveled tárgya HRV-Y-001 legyen!Hely
Értékelje

Legaktuálisabb állások
Legfrissebb állások
230.000 Ft/hó (Rugalmas)
Hasonló hirdetések
Top