For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Beugrós, alkalmi munkalehetőségek – bedolgozós állások – jövedelemkiegészítés

Beugrós, alkalmi munkalehetőségek – bedolgozós állások – jövedelemkiegészítés

Milyen munkalehetőségekben gondolkodjunk, mikor jövedelemkiegészítés gyanánt elvállalnánk heti néhány alkalommal egy pár órás munkát, elfoglaltságot? Fontos ugye, hogy a lakhelyünkhöz közel legyen, ne jelentsen plusz anyagi befektetést a munka elvállalása és rugalmasan lehessen elvégezni. Ez az ideális felállás sok esetben megvalósítható, amennyiben mindkét fél flexibilisen áll az alku megkötésére.

Beugrós, alkalmi munkalehetőségek

Fűnyírás – szezonális munka

Sokkal többen fizetnének azért, hogy valaki elvállalja egy ingatlan, telek fűnyírását, mint azt gondolnánk! Nyáron 2-3 hetente szükséges a zöld nyírása, persze a fű növésének gyakorisága függ az időjárástól, de nagyából évi 10 alkalmommal biztosan számolhatunk. Így akár egy plusz havi átlagfizetés is a zsebünkbe kerülhet a szezon alatt! Leginkább a nyaralók lehetnek a potenciális munkaadók, nem az állandó lakosok, őket érdemes megkeresni a lehetőség felkínálásával!

Létrehozhatod a profilod, hogy megtaláljanak a közeledben lévő munkaadók, vagy nézz szét a kertgondozó álláslehetőségek között az oldalon.

Fűnyírás - szezonális munka

Újságkihordás – rendszeres munka, heti 1-2 alkalommal

Bizony cipelni kell azokat az újságokat… ez a negatív oldala, viszont pozitívan is hozzá lehet állni! Heti pár óra séta vagy kerékpározás kétségkívül jót tesz az egészségünknek! Gyalog, hátizsákkal szórólapozás közben lehet zenét hallgatni vagy kutyát sétáltatni. Amennyiben kerékpárral vagy robogóval végezzük, még gyorsabban haladunk!

Kutyasétáltatás, kutyaszitterkedés – alkalmi munka

Egész nyugodtan meg lehet kérdezni az ismerősöket, szomszédokat, nincs-e szükségük segítő kézre a házi kedvencük örömére. Biztosan találunk olyan gazdikat, akiknek kevés szabadidejük van, viszont szeretnék, ha valaki foglalkozna kedvenceikkel. Sok gazdi gondban van akkor is, mikor nyaralni menne a család – kutya nélkül. Ilyenkor is nehéz valakit találni, aki pár napra, hétre gondoskodna az ebről. Egyszerű kereseti lehetőség, örömteli elfoglaltsággal.

Kutyasétáltatás, kutyaszitterkedés - alkalmi munka

Bébiszitterkedés – alkalmi munka

Egyre több család él távol a rokonaitól és gyakran bébiszitterre bízzák a gyermeküket, ugyanis manapság nem olyan luxus bébiszittert fogadni, mint régen volt. Könnyen tudsz tehát így is pénzt keresni! Elegendő a profilodat feltölteni az interneten, előbb-utóbb a környékről valaki keresni fog.

Takarítás – alkalmi, részmunkaidős elfoglaltság

Takarítót találni manapság egyre nehezebb, igazi hiány jelentkezett az elérhető takarító munkásokból. Ezáltal nagyon jó pénzeket lehet keresni a takarítással! Az takarítók órabére itthon 800-2000 ft körül alakul a munkavégzés helyszínétől függően. Egyes munkaadók alkalmanként határozzák meg az árat, mások órabérben. Nagyobb városokban, kiemelt turisztikai régiókban lehet a legtöbbet keresni takarítással. Amennyiben érdekelnek a legaktuálisabb takarító munkalehetőségek, nézz szét a hirdetések között az oldalon.

Hostess / host munka – alkalmi, időszakos munkalehetőség

Ehhez a munkakörhöz elengedhetetlen az ápolt, jó megjelenés illetve a kiváló kommunikációs képesség. Mivel gyakran jutalékos rendszerben dolgozol, nem árt, ha jó a rábeszélőképességed és magabiztosan tudod leszólítani az embereket. A hostess munka jellemzői nagyban függnek attól, hogy melyik márkát képviseled. Általánosságban azonban elmondható, hogy nagyon rugalmas a munkavégzés és jól lehet keresni vele. Rátermettség kérdése is! A napi 6-10 órás munka mellett lehet, hogy csak 4-5 ezer forintot viszel haza (alapbér), de ugyanennyi idő alatt meg lehet keresni 45-60.000 forintot is pár megkötött szerződéssel! Nagyon változóak a feltételek és a juttatások ebben a munkakörben attól függően, hogy kiszállásos hostessként dolgozol és szerződésekért, eladásokért hajtasz vagy például rendezvényeken szolgálsz fel, pózolsz. Ha még sohasem próbáltad, kedves vagy és magabiztos valamint rugalmasan végezhető alkalmi munkát keresel, érdemes egy esélyt adnod magadnak ezen a területen.

Hostess / host munka - alkalmi, időszakos munkalehetőség

Létrehozhatod a profilod, hogy megtaláljanak a közeledben lévő munkaadók alkalmi, beugrós munkalehetőségekkel, vagy nézz szét az álláshirdetések között az oldalon!
🤑
🤑

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Top