For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Hogyan találjon gyorsan és egyszerűen alkalmi, időszakos, beugrós vagy részmunkaidős állást?

Hogyan találjon gyorsan és egyszerűen alkalmi, időszakos, beugrós vagy részmunkaidős állást?

Először is, nyissa meg álláskereső oldalunkat – egy új lapon fog megnyílni. Amennyiben beírja a keresőbe a kulcsszavakat, majd a „Keresés” gombra kattint, úgy ennek megfelelően válogathat számos különböző állásajánlatunk közül.

Amennyiben tovább szűkítené a találatokat, különböző feltételeknek megfelelően tudja ezt megtenni a „Szűrők beállítása” alatt.  Itt elég beírnia, a kívánt kulcsszót, kiválaszthatja, hogy melyik városban él és már meg is jelennek a közelben található álláshirdetések.

Beugrós munkavállalókat leggyakrabban szakmunka, fizikai munka kategóriában keresnek. Ide tartozik például egy szállítói vagy takarítói állás is. Ezen kívül érdemes szét nézni a távmunka, otthoni munka kategóriában is, hiszen ezen esetekben lakásából tudja elvégezni feladatait, nem kell minden nap utaznia sem. Amennyiben nem szeretne napi 8 órát dolgozni, úgy az Ön számára legmegfelelőbb állás lehet akár bolti eladó vagy recepciós munka is. Nagy érdeklődés szokott lenni a különböző hostess munkára, akár felnőtt munkavállalóknak idegenforgalom, vendéglátás területen, akár diákmunkásoknak.

Összességében tehát számos lehetőség van arra, hogy beugrós munkavállalóként végezzünk valami munkát, mindössze a megfelelő módon kell hozzáfognunk.

A munkaerőpiaci igényeket követve állásportálokra manapság már érdemes fizikai munkát keresőknek is regisztrálniuk. Tekintve, hogy az állásportálok szolgáltatásai számukra is jelentősen előnyösebbek egy egyszerű Facebook-posztnál, mindenképpen jó ötlet egy profilt létrehozni. Annál is inkább, mert az állásportálokon a munkavállalók is kiemelt védelmet kapnak: minden csak teljesen legális munkára, törvényben megfelelő szabályok szerint adhatnak fel álláshirdetéseket a munkáltatók.

Érdekes és hasznos visszajelzést kaphat arról is, hogy hányan nézték meg a profilját.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Top